avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Vizita si cazare camin studentesc
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Vizita si cazare camin studentesc

Sunt student in Bucuresti si am viza de flotant in sectorul 2. Daca raman in camin la cineva, fara sa am cazare acolo ce imi poate face politia? Si in cazul in care iau amenda cum poate fi atacata in instanta? Unde pot gasii o lege cu privire la acesta situatie? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 14:19, 11 Decembrie 2013
Luati dvs amenda si apoi vedeti ce puteti sa contestati din ea. Nu va bateti capul de pe acum. Probabil ca nu amenda dvs o sa fie cea mai mare problema, ci incalcarea regulamentului caminelor prin care fata (care va cazeaza) poate fi data afara din camin. Distractie placuta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Viza de flotant student Alexandru9314 Alexandru9314 Deci problema sta in felul urmator, intre 01.10.2014 si 31.07.2015 am stat la camin si am avut viza de flotant pe spatele buletinului. In continuare stau in ... (vezi toată discuția)
Lipsa viza flotant - proces-verbal contraventie fulminator fulminator Sa incep cu inceputul. Sunt cadru militar, sergent major, lucrez ca pompier in cadrul ISU Mures. Printre multele funtii care le posed mai am si facultatea ca ... (vezi toată discuția)
Viza de flotant daca stau in camin madamady madamady Buna ziua! Acum termin anul II de facultate. Stau in camin de la inceputul scolii. In primul an de facultate am primit un formular pe care doar l-am semnat, ca ... (vezi toată discuția)