avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Invatamant - angajare sofer la scoala gimnaziala
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Invatamant - angajare sofer la scoala gimnaziala

Bună ziua!
Aș dori să știu cum poate fi angajat la o Școală Gimnazială un șofer de microbuz școlar : cu studii gimnaziale sau studii medii? ( bineînțeles să aibe categoria D și celelalte atestate ).
Cel mai recent răspuns: elena138 , utilizator 21:15, 15 Decembrie 2013
Avand in vedere ca este angajat pentru un post nedidactic, nivelul studiilor nu conteaza.
Am uitat sa mentionez , ca in programul de salarii Edusal ,apare la categoria nedidactic, sofer M, adică sofer studii medii.
Atunci, cu studii medii sa fie! :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer în învățământ nelufloca nelufloca Sotia mea este pedagog de 18 ani, la Internatul scolar ce functioneaza pe langa Scoala Gimnaziala din comuna. In ultima perioada, nu mai prea sunt copii la ... (vezi toată discuția)
Sofer microbuz scolar cristeaion cristeaion 1. Care sunt criteriile de concurs pentru postul de sofer pe microbuzul scolar? 2. Cum se incadreaza la salarizare ? Multumesc mult! (vezi toată discuția)
Bună dimineața! am obținut prin concurs un post de sofer pe ... Papi1973 Papi1973 Bună dimineața! Am obținut prin concurs un post de sofer pe microbuz scolar si urmeaza sa ma prezint peste 5 zile la serviciu dar am fost anunțat de ... (vezi toată discuția)