avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1223 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Autorizatii fast food
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Autorizatii fast food

Sunt in stadiul amenajarii unei shaormerii pe persoana fizica autorizata si asi dori sa stiu ce autorizatii trebuie sa obtin pentru a deschide si ce pasi trebuie sa urmez si unde trebuie sa merg.Vreau sa precizez ca azi am obtinut Certificatul de inregistrare de la registrul comertului .Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: tazuu , utilizator 11:19, 18 Decembrie 2013
Punctul final este obtinerea autorizatiei de functionare emisa de primaria in raza teritoriala a careia se afla shaormeria. Pentru aceasta, va sunt necesare de urmatoarele avize/ autorizatii: mediu, DSP, pompieri, salubritate.
Pot sa functionez fara aceste autorizatii:mediu,dsp,pompieri,salubritate si apoi sa obtin aceste avize?
Nu riscati sa deschideti fara toate autorizatiile, amezile sunt foarte mari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dschidere salon coafura - manichiura boby_zb boby_zb Buna seara. sunt nou in domeniu, tocmai am terminat niste cursuri de calificare profesionala (coafor) si asi dori pentru inceput sa imi deschid un mic salon ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de functionare a unui salon de masaj andreea_motoc andreea_motoc Ce acte sunt necesare pentru obtinerea unei autorizatii de functionare a unui salon de masaj de relaxare, anticelulitic , reflexoterapie , terapeutic, ... (vezi toată discuția)
Pfa - infiintare salon coafura melikamy melikamy Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: Doresc sa infiintez un [b]salon coafura [/b]in propria locuinta (parter), unde voi desfasura ... (vezi toată discuția)