avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Certficat medico-legal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Certficat medico-legal

buna seara la toti de pe acest site..am si eu o intrebare...am fost batut foarte rau si in urma acestei batai am capul saprt in doau locuri unul dintre ele chiar in frunte langa tampal,si alta plaga in zona cereblala,am fractura de piramida nazala si multiple vanatai in zona ochilor...as vreaa sa stiu si eu dupa parerea dumneavopstra cam cate zile ar putea sa mi de pe certificatul medico-legal?va multumesc
Cel mai recent răspuns: Ionel Constantin , Alte profesii 21:28, 11 Decembrie 2013
Mergeti la serviciul de medicina legala , pe forum nu o sa aflati nimic.
Daca in urma loviturilor a-ti suferit vatamari ce necesita ingrijiri medicale la domiciliu sau internare,medicul decide cate zile sunt necesare pentru vindecare.
Decizia medicului este importanta pentru a se stabili gravitatea faptei comise de agresor si sanctiunea ce se va aplicata agresorului.
ms pentru raspuns
am fost la medicina legala am bagat actele pt certificat dar vroai sa aflu si eu o parere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat medical prea bland. suparattul suparattul Buna ziua! Medicul legist a acordat 16-18 zile ingrijiri medicale pentru mai multe leziuni produse prin agresiune. Cele mai grave dintre ele ... (vezi toată discuția)
Soti batuti de cumnat carmen ala carmen ala Va supun atentiei urmatoarea intamplare: Dupa un eveniment neplacut in familie, fratele sotului sare la bataie, loveste cu capul prin surprindere pe sotul ... (vezi toată discuția)
Am fost lovit de doua persoane necunoscute Adrian90 Adrian90 Am si eu o intrebare am fost batut de 2 persoane acum 1 sapt nu ii cunosteam pe agresori acestia mi-au rupt piramida nazala am buza superioara sparta(am ... (vezi toată discuția)