avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 486 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am fost lovit de doua persoane necunoscute
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am fost lovit de doua persoane necunoscute

Am si eu o intrebare am fost batut de 2 persoane acum 1 sapt nu ii cunosteam pe agresori acestia mi-au rupt piramida nazala am buza superioara sparta(am refuzat sa ma coase cand am ajuns la spital,mi-a fost frica) am ameteli de cand am primit lovitura,doctori de la SMURD mi-au spus ca am pierdut 1 L de sange.
Ce e de facut?
Faceti de urgenta plangere penala la politie.
Insa e posibil sa fie foarte greu sa ii identifice pe agresori.
Acelasi sfat, iar daca doar ati ajuns la spital, la urgenta si nu ati mers si la serviciul de medicina legala, ar trebui sa mergeti acolo si sa obtineti si un certificat medico legal, care sa constate leziunile, gravitatea lor, fiindca pe baza acestor elemente se va face si incadrarea juridica a faptei.
Intr-adevar, va fi greu de identificat agresorii, dar poate nu imposibil.Poate au existat si niste martori la locul faptei, poate camere de supraveghere chiar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certficat medico-legal Ionel Constantin Ionel Constantin buna seara la toti de pe acest site..am si eu o intrebare...am fost batut foarte rau si in urma acestei batai am capul saprt in doau locuri unul dintre ... (vezi toată discuția)
Agresiune fizică AndreiAndrei123 AndreiAndrei123 Buna seara Am avut un incident cu un betiv minor si mi-am scos certificat medico-legal. As vrea sa stiu si eu care sunt masurile care se pot lua de aici in ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. dacă am fost lovit cu pumnul în fata,de către ... Marin ionescu2 Marin ionescu2 Bună ziua. Dacă am fost lovit cu pumnul în fata,de către un sportiv de performanta,luptător,de 3 ori,iar la a 3a am picat jos și mi am pierdut ... (vezi toată discuția)