avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Sediul social SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Sediul social SRL

Buna sera,
In anul 2003 am incheiat un contract de comodat pe o camera din ap. meu, unei SRL care s-a inregistrat la ONRC.
Administratorul SRL-ului s-a casatorit acum 6 ani cu un cetatean englez si a plecat din tara.
Cum sa procedez acum cand eu vreau sa-mi dechid si sa declar sediul social PFA, in apartamentul meu avand doar doua camere 2 camere.
Pot rezilia unilateral contractul de comodat la ONRC?
Cel mai recent răspuns: visinica , utilizator 10:56, 12 Decembrie 2013
Buna seara,

Verificati contractul sa vedeti daca mai este in termen.
Puteti rezilia contractul si oricum nu aveti nicio problema sa va declarati sediul social al PFA la dv acasa.
Multumesc frumos pentru raspuns. Ma interesa aspectul rezilierii pentru ca firma respectiva nu este radiata si de la fisc sant, efectiv, bombardata cu corespondenta pastala dar si pe email.
Scuze, postala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de comodat pentru societate comerciala ionut simion ionut simion Stimati domni, Detin o garsoniera pe care o inchiriez. Actualul chirias ar dori sa-i fac un contract de comodat pentru un sediu social de firma. Din ce am ... (vezi toată discuția)
Sediu social Mariralu Mariralu Eu ca si pers. fizica , proprietar ap., pot sa ajut pe cineva facandu-i un contract de comodat , pentru a isi deschide sediu social ( in acte ) pe ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl - caen - comert electronic -cadouri, produse hand -made, livrari. VASSY VASSY Buna ziua, As dori cateva detalii privind comertul electronic: 1. Sunt obligata sa am stoc/ depozit? 2. Pot desfasura activitatea la sediul ... (vezi toată discuția)