avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale subinchiriere cu probleme
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

subinchiriere cu probleme

A existat un contract de subinchiriere intre doua societati. Instanta a dat hotarare de evacuare a subchiriasului pentru neplata chiriei, insa acesta continua sa utilizeze spatiul. Chiriasul a facut o adresa catre societatea de furnizare a apei, prin care solicita debransarea, subchiriasul insa, rupand sigiliile probabil a continuat sa foloseasca apa. Societatea de furnizare a apei a fost instiintata in legatura cu aceasta situatie de catre chirias, totusi plangerea penala pe care a facut-o aceasta societate este impotriva chiriasului. Ce se poate face intr-un asemenea caz ptr a se trage la raspundere adevaratul vinovat?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Amironesei , Consilier juridic 15:09, 6 Aprilie 2009
Trebuie sa invoce si sa arate celor ce fac cercetarea penala ca nu este el autorul faptei savarsite pentru care s-a formulat si depus plangerea penala.
Mai exact trebuie sa faca dovada cu acel contract de inchiriere si prin notificarea catre subchirias in legatura cu ceea ce a intreprins chiriasul, mai mult folosind si sentinta judecatoreasca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract chirie expirat - chiriasul refuza sa paraseasca imobilul. edward_zone edward_zone Buna ziua, Problema mea este urmatoarea: Eu, persoana fizica, am inchiriat catre o persoana juridica un spatiu comercial. Chiriasul a uitat de 3 luni sa ... (vezi toată discuția)
Chirias in litigiu cu proprietarul costas2828 costas2828 Sunt administrator de bloc si am urmatorul caz: chiriasul unui apartament a incheiat o intelegere verbala cu proprietarul pentru conditiile de inchiriere. ... (vezi toată discuția)
Concubinaj HDanHD HDanHD Buna ziua, in cazul in care cei doi parinti nu se mai inteleg si traiesc prin concubinaj de 25 de ani,si unul din parinti (care este si proprietarul ... (vezi toată discuția)