avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 488 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Contract de subinchiriere pentru punctul de lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Contract de subinchiriere pentru punctul de lucru

Buna ziua
Pentru un spatiu comercial exista contract de inchiriere intre doua persoane fizice, inregistrat la finante. Chiriasul doreste subinchirierea spatiului unei societati comerciale pentru a imparti plata chiriei. Pentru ca societatea sa deschida punct de lucru, contractul de subinchiriere trebuie inregistrat la finante?
Sau exista alta forma juridica, care sa asigure deschiderea punctului de lucru si in acelasi timp, subchiriasul, respectiv societatea sa fie solidara pentru plata chiriei fata de proprietar?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: IONICA VADUVA , utilizator 08:39, 28 Septembrie 2016
trebuie inregistrat la finante, este posibil sa vise solicite acordul proprietarului pentru a subanchiria.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de subinchiriere cicio_carina cicio_carina buna ziua, Va rog sa imi spuneti daca se poate subanchiria un spatiu de la chirias care este SC si are sediul social in acest spatiu ,iar eu ca subchirias ... (vezi toată discuția)
Sediu social ContSters116443 ContSters116443 Buna ziua, Va rog sa aveti amabilitatea sa-mi raspundeti la urmatoarea speta. O societate are sediul intr-un imobil, ca urmare a unui contract de ... (vezi toată discuția)
Inregistrare punct de lucru - contract de locatie de gestiune ade_ice_ice ade_ice_ice Buna seara, Imi baza unui contract de locatie de gestiune, imi pot inregistra punct de lucru al unei firme si fiscaliza casa de marcat pe locatia ... (vezi toată discuția)