avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1080 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ajutoare banesti nastere
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ajutoare banesti nastere

Buna ziua.
Am si eu o intrebare.
Sotia tocmai a nascut si nu stiu ce drepturi banesti am.Si eu si ea lucram in invatamant la stat.Daca mai sunt si alte drepturi banesti in afara de indemnizatie, alocatie si de la sindicat, imi poate spune cineva si cum trebuie sa fac? Va multumesc anticipat.

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:29, 12 Decembrie 2013
De la stat nu mai exista nicun alt ajutor.

In reg.intern, in c.i.m. sau in ccm aplicabil al angajatorului pot exista prevederi legate de acordarea unui ajutor la nasterea copilului din partea angajatorului.
Verificati daca la nivel de angajator exista asa ceva.
Ultima modificare: Joi, 12 Decembrie 2013
ana-cer, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi financiare mamici georgianaflorina georgianaflorina Buna ziua, Va rog spuneti-mi ce drepturi banesti mai au mamicile dupa expirul CCM 2007-2010. Compania nu are CCM intern. Mai exista vreun ajutor de ... (vezi toată discuția)
Prima de nastere catalinm75 catalinm75 Buna ziua! Sotia mea va naste perioada 1-3 nov. Speram ca va fi totul bine. Precizez ca ea este angajata la stat, in invatamant. In afara de ... (vezi toată discuția)
Prima pentru nasterea unui copil la angajator gritosu gritosu Buna ziua, Intrebarea mea ar fi mai este in vigoare prevederea in baza contractului colectiv de munca conform careia angajatorul ar trebui sa acorde o prima ... (vezi toată discuția)