avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Asigurare accident
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Asigurare accident

Buna ziua! Numele meu este Marius si am si as dori sa ma lamuriti in legatura cu o problema! In anul 2006 parintii mei au murit intr-un accident de masina. Tata era la volan si mama in dreapta! Au ajuns pe contrasens si au intrat intr-un tir! Masina avea RCA insa la 4-5 zile dupa accident am fost vizitata de un angajat fe la asigurare si mi-au zis sa semnez o hartie in favoarea mea pentru a scapa de probleme! In perioada respectiva eram extrem de afectat si nu am citit respectiva hartie si nu stiu nici acu ce am putut semna pentru ca nu mi-au lasat nici o copie! Este posibil sa fi fost faptul ca renunt la banii pe asigurare? Mai pot face ceva
acum?
Cel mai recent răspuns: Laszlo Bicsak , Alte profesii 11:38, 12 Decembrie 2013
Termenul de prescriptie este de 3 ani... Ce puteti face, sa depuneti o cerere la societatea de asigurare respectiva, macar aflati ce ati semnat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier cu un deces IoanaLuca IoanaLuca Buna ziua, am si eu o intrebare si sper sa ma puteti ajuta. Tatal meu a avut un accident de masina, el fiind soferul, in urma caruia, un domn de pe bancheta ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, ieri dimineata m-am angajat intr-o depasirea unui domn ... Andreea131398 Andreea131398 Buna ziua, ieri dimineata m-am angat intr-o depasirea unui domn pe o motoreta, aproximand timpul pe care-l am tinand cont ca din contrases venea o masina. Cand ... (vezi toată discuția)
Intelegere accident auto schukaru schukaru in dimineata zilei de 11.07.2012 ora 4 ma deplasam pe dn1 catre Ploiesti initial pe banda 1 de circulatie deoarece nu cunosteam drumul, in fata mea la 50 de ... (vezi toată discuția)