avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general preluare contract leasing de catre persoana juridica?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

preluare contract leasing de catre persoana juridica?

Sunt asociat intr-un SRL, detin un autoturism luat in leasing dar la care firma mai are de platit leasingul inca doi ani. Daca ma retrag din societate pot transfera acest contract de leasing pe persoana fizica, respectiv al meu, urmand sa platesc eu in continuare leasingul? In cazul in care cad de acord cu celalalt asociat sa preiau eu aceasta masina, compania de leasing poate accepta aceasta operatiune?
Mentionez ca la incheierea contractului, am semnat si bonuri la ordin ...are vreo relevanta?
Cel mai recent răspuns: new life , utilizator 14:48, 24 Mai 2005
imi cer scuze, acest mesaj nu e valabil...am scris juridica in loc de fizica...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preluare contract leasing de catre persoana fizica? new life new life Sunt asociat intr-un SRL, detin un autoturism luat in leasing dar la care firma mai are de platit leasingul inca doi ani. Daca ma retrag din societate pot ... (vezi toată discuția)
Stabilirea impozitului pe venit in cazul retragerii partilor sociale de o persoana fizica nicolaeelena nicolaeelena In anul 2006 am intrat ca persoana fizica, intr-o societate cu raspundere limitata- SRL cu un numar de parti sociale reprezentate de actiuni la 4 firme ... (vezi toată discuția)
Obligativitate casco - leasing gygy83 gygy83 Buna ziua, Am urmatoarea situatie: am terminat recent leasingul la un autoturism ... pe 16.01.2012 mi s-a facut transferul de proprietate. Polita Casco mi-a ... (vezi toată discuția)