avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii concediu maternal?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

concediu maternal?

as dori sa va rog frumos sa ma ajutati cu o informatie.
pentru o persoana care este salariat la o firma si intra in concediu maternal sa mai depun declaratiile la somaj,pensii etc.
si daca da cum?
Cel mai recent răspuns: LAUAND , utilizator 13:35, 8 Aprilie 2009
concediul prenatal sau concediu de crestere copil pana la 2 ani?
concediu de ingrijire copil pina la 2 ani.ms
Pe timpul CIC, contractul de munca este suspendat, in concluzie nu aveti ce declaratii sa depuneti, in afara de statul de salarii cu sume pe 0.Eu personal nu cred in utilitatea depunerii statului pe 0 dar am inteles ca unii inspectori de la ITM il cer.
MULTUMESC MULT.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratii salarii simona_iunie simona_iunie Va rog sa-mi spuneti daca o persoana care intra in concediu ingrijire copil pana la 2 ani mai apare pe declaratiile de somaj, pensii si sanatate (cu suma 0) ... (vezi toată discuția)
Concediu de ingrijire copil pana la 2 ani papiu papiu As avea niste intrebari la care va rog sa-mi raspundeti: 1.Cu cat timp inainte de nasterea copilului sau in ce moment trebuie depusa cererea de acordare a ... (vezi toată discuția)
Suspendare cim a&a a&a Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea problema: avem in cadrul unitatii noastre o angajata cu o vechime in munca fara intrerupere de 2 ani. Dansa a fost ... (vezi toată discuția)