avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 483 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Nelamurire societate comerciala
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Nelamurire societate comerciala

Buna ziua !
am si eu o nelamurire si anume : am o firma din anul 2010 domeniul de activitate "publicitate on line" din pacate piata din RO este asa cum este si nu avem loc de cei mari . hmmm
intrebare : pot ceda partiile sociale altei firme la ONRC ? (sa ies din firma ) , mentionez ca firma nu este din Ro , firma este din Italia
Ultima modificare: Joi, 12 Decembrie 2013
utilizator76, utilizator
Cel mai recent răspuns: utilizator76 , utilizator 13:50, 20 Decembrie 2013
Nu ati postat in forumul potrivit.
Este posibil. Angajati un avocat sa va faca actele si sa inregistreze cesiunea la ONRC
Rog moderatorul sa-mi stearga commentul.
Va multumesc
Ultima modificare: Vineri, 20 Decembrie 2013
utilizator76, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cesiune parti sociale - oug 54/2010 anca31 anca31 Buna ziua, In urma aplicarii OUG 54/2010, nu inteleg cum ar trebui sa procedez in urmatoarea situatie: in cadrul casatoriei, am ajuns sa detin o parte din ... (vezi toată discuția)
Cedare firma ankalupu ankalupu am o firma cu fosta nevasta, acum ea se ocupa de firma.eu as vrea sa ies din firma, pot sa i cedez ei firma? ce trebuie sa fac pentru a i ceda firma?mentionez ... (vezi toată discuția)
Cesiune parti sociale_acte obligatorii? nicoleta_85 nicoleta_85 la o cesiune de parti sociale este necesara si intocmirea unui [b]act aditional la actul constitutiv[/b]? in conditiile in care se face contract de cesiune, ... (vezi toată discuția)