avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Contract bancar
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Contract bancar

Buna ziua! As dori sa va intreb daca este normal ca :
1. banca sa nu te notifice in cazul in care o linie de credit expira si ramai cu o suma mare de plata peste noapte
2. banca sa nu te notifice cand iti "deturneaza" banii pentru achitarea ratei in euro a unui credit ipotecar pentru acoperirea altei datorii dar si a altor sume aflate in conturi (ei pretind ca pot umbla cum vor prin conturi dar lipsa unei notificari mi se pare abuziva)
Ideea este ca as dori sa ii atac in instanta pentru ca platim zeci de comisioane, intre care cel de administrare a conturilor, si nu mi se pare firesc sa nu fiu infrmata despre operatiunile pe care banca le face in conturile mele!
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 15:25, 12 Decembrie 2013
1. Nu vi se pare normal sa stiti ce obligatii aveti si sa tineti seama de ele? de ce trebuie banca sa va traga de maneca si nu trebuie ca dvs sa aveti grija sa va respectati obligatiile la scadenta? Banuiesc ca sunteti o persoana juridica. De ce vi se pare firesc sa cereti unei alte persoane juridice sa lucreze pentru dumneavoastra? Trebuie sa aveti un om care sa aiba in fisa postului o astfel de obligatie, de a si cand sunt scadente obligatiile de plata ale firmei.

2. Banii nu au fost deturnati, daca nu ati facut imputatia platii ( nu ati specificat in ordinul de plata ca platiti rata pentru creditul x) si daca nu erau scadente ambele credite, banca a procedat corect. Autorizarea de a va umbla pe conturi i-ati dat-o dvs, cititi contractul de credit si o sa vedeti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Banca ia penalizare pentru ca tot ea incaseaza rata mai taziu - e legal? ovidiugrig ovidiugrig Am un credit ipotecar la OTP Bank cu plata ratei lunare in data de 26 a lunii. In luna decembrie a anului trecut am fost informat de functionarul de la banca ... (vezi toată discuția)
Executare silita Alexandrarares Alexandrarares Buna ziua Cineva are un credit la o banca.In urma cu doi ani persoana respectiva a intrat in somaj si nemaiputand sa plateasca ratele integral a facut ... (vezi toată discuția)
Extragere bani din cont automat, fara aprobarea clientului Indu Indu Am primit un SMS de la Banca cum ca: \"plata ratei va fi efectuata automat si gratuit din toate conturile curente daca in contul atasat creditului nu sunt sume ... (vezi toată discuția)