avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1163 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Certificat energetic
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Certificat energetic

trebuie sa fac obligatoriu certificatul energetic?cineva mi-a spus ca daca am suprafata utila sub 50 mp nu trebuie sa mai fac certificatul.locuinta este in felul urmator:suprafata totala 146mp suprafata construita 62mp suprafata utila 46 77mp. trebuie sa mai fac certificatul?multumesc
Cel mai recent răspuns: eren , utilizator 19:48, 12 Decembrie 2013
Pentru ce va este solicitat certificatul energetic ?
www.avocatnet.ro/content/art...
Ultima modificare: Joi, 12 Decembrie 2013
ynocentta, utilizator
eu am cumparat o casa si ne-a spus notarul ca trebuie sa facem certificatul.chiar trebuie sa-l fac am vazut ca si asta costa destul de mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am cumpărat un apartament, dar nu am primit certificatul energetic și am nevoie de el. cine trebuia să mi-l dea: vânzătorul sau notarul? Erika_Erzsebet Erika_Erzsebet Bunā ziua,asi vrea sa vā întreb,am cumpārat un apartament,înscrierea cu notarul public a fost încheiat succes,dar ám nevoie de certificatul energetic ... (vezi toată discuția)
De ce notarii nu tin cont de titlurile de proprietate ? am titlul ... skoda2022 skoda2022 De ce notarii nu tin cont de titlurile de proprietate ? Am titlul de proprietate si act de vanzare cumparare pe apartamentul care a fost al parintilor mei. De ... (vezi toată discuția)
Certificat de performanta energetica paicaflorica paicaflorica In cazul vanzarii unei case vechi la tara-caramida cruda si barne-imi trebuie la notar certificat de performanta energetica?si daca da,cum il obtin?Multumesc f ... (vezi toată discuția)