avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bolnav psihic
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bolnav psihic

Buna ziua,
Am marea rugaminte sa ma ajutati in urmatoarea problema:in blocul in care locuiesc avem vecini o familie formata din 2 persoane, sotia fiind bolnava psihic, are crize frecvente, urla ingrozitor si este violenta, deranjandu-i pe toti cei din jur.
Se pare ca sotul care o are in ingrijire nu ii administreaza corect si la timp tratamentul sau tratamenul nu mai este adecvat. Reclamatia la politie pentru perturbarea linistii nu ne-a ajutat cu nimic.
Unde am putea reclama aceasta situatie si cui ne putem adresa pentru a solicita o reevaluare a starii bolnavei pentru ca s-ar putea sa fie necesar sa fie internata in permanenta.
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 23:15, 13 Decembrie 2013
Ati incercat contactarea sotului/rudelor ?
Puteti sesiza directia de specialitate din primarie
ynocentta a scris:
Puteti sesiza directia de specialitate din primarie

Exista in primaria dumneavoasttra o directie de bolnavi psihici?
La noi in primarie nu exista asa ceva. Poate pentru ca noi avem un spital de boli psihice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decadere din drepturi parintesti dulcedor dulcedor bine v-am regasit! va multumesc tuturor pt sfaturile date la intrebarile precedente si va doresc numai bucurii! nu am depus inca cererea de divort din motive ... (vezi toată discuția)
Bolnav de schizofrenie foarte violent Konstantyn86 Konstantyn86 Am in casa un bolnav de schizofrenie cu multiple internari (anul acesta a fost internat de 7 ori de la Paste si pana acum) . Acest bolnav isi ia tratamentul ... (vezi toată discuția)
Contractul de munca de asistent personal pentru un bolnav de schizofrenie Euroinvest Euroinvest As dori sa stiu daca mai pot obtine contract de munca ca si insotitor pentru sora mea care este bolnava cronic de schizofrenie,in conditiile in care am ... (vezi toată discuția)