avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1186 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... decadere din drepturi parintesti
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

decadere din drepturi parintesti

bine v-am regasit! va multumesc tuturor pt sfaturile date la intrebarile precedente si va doresc numai bucurii!
nu am depus inca cererea de divort din motive financiare,de timp...etc.;problema insa s-a agravat;de cand i-am spus sotului ca s-a terminat totul intre noi,parca e turbat: face scandal oriunde ne intalneste pe mine si pe copilul nostru de 2 ani si 10 luni,ma face in toate felurile posibile si imposibile si pe parintii mei,in plina strada,vine la interfon si suna si urla sa-i dau copilul,pur si simplu ne terorizeaza si ma ameninta ca nu se lasa pana nu ne vede in cosciug.offfffff!de ce a lasat bunul dumnezeu nebuni in lume?????
ce e mai grav, il foloseste pe copil pt scopul lui meschin si-l influenteaza negativ,netinand cont ca astfel il perturba psihic;copilul este bolnav si necesita un tratament de lunga durata,dar sotul nu ma crede si face circ daca ii motivez ca nu-i pot da copilul cand vrea el si cat vrea el.....sunt multe de zis..
rugamintea mea este sa ma luminati unde si ce trebuie sa fac pana depun actele de divort pt a nu se mai intampla aceste lucruri;ieri am facut plangere si la politie si reactia lui a fost si mai violenta .....ce sa fac,oameni buni?nu pot depune a. div. pana nu ma angajez ,deci asta ar fi in octombrie..
Cel mai recent răspuns: dulcedor , utilizator 06:57, 12 August 2009
il foloseste pe copil pt scopul lui meschin si-l influenteaza negativ,netinand cont ca astfel il perturba psihic;copilul este bolnav si necesita un tratament de lunga durata,dar sotul nu ma crede si face circ daca ii motivez ca nu-i pot da copilul cand vrea el si cat vrea el.....sunt multe de zis..

Iata un motiv bun de incredintare : exercitarea unei influente negative asupra copilului , in vederea alterarii relatiilor cu celalalt parinte, alaturi de conditii neprielnice pentru dezvoltarea copilului(o atmosfera tensionata, generata de o oarecare suferinta, e transmisa catre copil )

,
ma face in toate felurile posibile si imposibile si pe parintii mei,in plina strada,vine la interfon si suna si urla sa-i dau copilul,pur si simplu ne terorizeaza si ma ameninta ca nu se lasa pana nu ne vede in cosciug.offfffff!

Ati incercat sa-i comunicati ca pericliteaza , psihologic vorbind , prin aceste amenintari , chiar propriul copil ?
Exista sansa unei discutii eficiente , prin care sa invederati ca acesta e mai important decat o relatie de cuplu nefunctionala ?Ca are nevoie de liniste , pana va exista acomodarea cu noua realitate , aceea a separatiei parintilorTatal , poate, intr-un final , va alege sa-si protejeze copilul , decat sa-i cauzeze o noua suferinta .
ieri am facut plangere si la politie si reactia lui a fost si mai violenta .....ce sa fac,oameni buni?n

Nu doreste o "sanctionare" a propriului comportament , ci , un mod de a va comunica ceva dumneavoastra.Ramane sa identificati dumneavoastra care e mesajul acestuia .

In caz de nereusita , cereti , pe calea ordonantei presedintiale , masura vremelnica , incredintarea copilului , justificand ca urgenta un comportament defectuos al tatalui .(gandesc ca la un moment dat , efectiv , acesta ar putea constitui un real pericol pentru minor )

Pana la introducerea actiunii de divort , drepturile si obligatiile parentale nu se schimba , pastrati legatura cu minorul .Succes.
Ultima modificare: Miercuri, 12 August 2009
CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat
buna dimineata!
va multumesc frumos pt raspunsul dvs.,si sa stiti ca eu sunt mama,tatal este cel violent;din pacate este un om care nu accepta sfaturi,observatii...de critica nici nu se poate vorbi.................am incercat mereu sa il fac sa inteleaga ca nu face bine prin reactiile lui,dar nu-i pasa,ci- mai rau-urla mai tare :lasa sa stie.......zicea,chiar daca copilul era speriat si plangea
am ajuns la concluzia ca are probleme psihice,dar cine poate sa-i zica ceva.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sa divortez? Cristinamarinescu Cristinamarinescu Buna ziua, scriu in numele surorii mai mari , care este nevazatoare. Ea are varsta de 38 de ani, este casatorita si are un copil cu varsta de 9 ani. Sotul ... (vezi toată discuția)
Imposibilitate de convietuire cu un bolnav psihic in familie. victor1906 victor1906 Buna seara ! Am o problema delicata de familie : sora mea este casatorita de 17 ani si din casatorie a rezultat un copil care acum are 14 ani. Pana acum este ... (vezi toată discuția)
Ce pot face? machita machita Dupa 14 ani de casnicie,dupa multeeeee certuri,batai si alte cele,nu mai pot trai alaturi de \"sotul\"meu.Pot pleca de la el,de acasa,cu copilul pana sa bag ... (vezi toată discuția)