avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general ASOCIERE
Discuție deschisă în Contabilitate în general

ASOCIERE

Detin o firma in care sunt asociat cu cineva pe drepturi egale "50-50" si vreau sa stiu unde trebuie sa merg in cazul in care vreau sa-l scot din firma, ce acte imi trebuiesc si daca sunt costuri. Si inca o mica nelamurire mai am si anume.... daca din greseala am scos o declaratie unde sus scria "lunar" nu "trimestrial" si mi-a fost aceptata si asa...exista sansa sa-mi vina amenda pentru acest lucru? si cam ce ar trebui sa fac in cazul asta? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Smart Contab Expert S.R.L. , Contabil 17:50, 6 Aprilie 2009
Mergeti la registrul comertului sa semnati actul adtional de cesiune parti social(asta in eventualitatea in care si asociatul dvs. doreste acest lucru) Daca nu sunteti de acord "scoaterea " asociatului din firma se poate face doar in instanta. In ceea ce priveste declaratia imi trebuie mai multe informati pt. a va putea da un raspuns.
Daca este vorba de decontul 300 nu se intampla nimic doar ca s-ar putea sa va incurce putin fisa de platitor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema cu ascociatul mariussss mariussss buna..numele meu este scuturiciu marius si anul trecut am infiintat un S.C. cu un prieten de-al meu,dupa care am cumparat o rulota de tip fast food.eu am scos ... (vezi toată discuția)
Declaratie 300 cu numele firmei eronat nefertiti_g nefertiti_g Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urm problema: am depus decl 300 pe luna oct si acum am observat ca,din greseala, am trecut CUI-ul firmei pt care ... (vezi toată discuția)
Modificare declaratie 099 Rebecca2 Rebecca2 Buna ziua, am infiintat o firma in 2009 si neavand activitate pana in luna septembrie 2014, de la finante dupa 6 luni de declaratii pe 0 m-au scos din evidenta ... (vezi toată discuția)