avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2009
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2009

Stimati colegi , aveti cumva informatii in legatura cu sustinerea examenului de admitere in Barou-2009?

Multumesc anticipat ;);)
Deja incep sa nu mai simt nici emotie,nici teama,ci,doar o dorinta ciudata de a ma intinde in pat dupa atata timp de stres,griji si nopti nedormite...nu inteleg de ce dureaza atata timp ca sa se afiseze rezultatele alea la Galati ...atat timp cat lucrarile au fost separate pe barouri la fiecare sfarsit de proba.....deci...Galatiul cu siguranta nu avea mai mult de 30 de teze de corectat...deja ma simt intr-o transa teribila...ca si cum as fi prinsa in vreun cosmar cu multe labirinturi din care nu reusesc sa ies......nu stiu daca sunt singura care se simte asa.....banuiesc ca mai sunt si alte zeci de persoane care au aceeasi reactie a organismului.....oare chiar meritam sa "murim" incet...si in chinurile astea???
XDIANAX a scris:

SUNT AVOCAT....

Felicitari si multa multa bafta in activitatea pe care v-ati ales-o....e bine ar fi daca as putea primi aceeasi veste.....
XDIANAX a scris:

SUNT AVOCAT....

Felicitari!!!!!!!!!!!!!!!=D>=D>=D>=D>
Doamne-ajuta sa pot spune si eu acelasi lucru!!!:worthy:
damora_hermosa a scris:

XDIANAX a scris:

SUNT AVOCAT....

Poate Dumnezeu le va lumina mintea corectorilor.......sa ne ajute Dumnezeu numai pentru noptile nedormite si orele in care am simtit ca o sa clachez atunci cand creierul nu ma mai asculta.....
Luciana Macovei a scris:

damora_hermosa a scris:

XDIANAX a scris:

SUNT AVOCAT....

Poate Dumnezeu le va lumina mintea corectorilor.......sa ne ajute Dumnezeu numai pentru noptile nedormite si orele in care am simtit ca o sa clachez atunci cand creierul nu ma mai asculta.....

Sa fie! Sa dea Domnul sa fie bine tuturor care macar au muncit! Am tras pe branci, am dormit 13 h din 144h si nu sunt doar eu in situatia asta! Si voi toti ati trecut prin acelasi situatii, stari, suprasolicitare, nervi, emotii, etc. Corect ar fi sa primim si rasplata: ADMIS IN DREPTUL NUMELOR NOASTRE!
Sa ne ajute Dumnezeu!!!

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2011 jason jason Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2010 Madalina Pandaru Madalina Pandaru Buna ziua! Am extras de pe unbr.ro tematica pentru concursul de admitere (stagiari). Imi poate spune cineva care sunt cele mai adecvate manuale de pe care ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013 sliv sliv Buna ziua, O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)