avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2009
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2009

Stimati colegi , aveti cumva informatii in legatura cu sustinerea examenului de admitere in Barou-2009?

Multumesc anticipat ;);)
:) Eu am zis ca ma gandesc la problema asta DACA va fi cazul:))

Oricum, din ce stiu, cu totul, cu taxa de inscriere in Tabloul avocatilor, cu roba, cu asigurare, cu etc...se pot ridica undeva spre 3000 lei.Si, iarasi, din ce stiu, fiecare barou isi stabileste aceste taxe
da, fiecare Barou isi stabileste taxele

la Buc: 2400 lei ptr inscriere, 276 pentru card (stagiari)
poate ne zice si noua ce trebuie sa facem de acum incolo ca eu cel putin sunt cam in ceata. Am citit ceva pe alt topic de o decizie de validare a examenului, cand se da aia? si dupa aia cat dureaza de la cererea de inscriere in tablou pana primesti decizia de primire in profesie?
Eu acum lucrez.. pana cand tb sa renunt la job?
Va multumesc
Buna tuturor...felicitari pt cei admisi...eu ma numar printre cei care inca asteapta rezultatele, am dat la Buc....Doamne ajuta sa fie bine...
Alexa eu din cate stiu ai la dispozitie 2 luni ca sa renunti la job, dar nu stiu de cand "curge termenul", eu cred ca de la data la care ai decizia..poate ne ajuta cineva care e mai informat...tineti-ne pumii in continuare...
vad ca alti forumisti dupa ce au aflat rezultatele ne-au parasit.. eu o sa fiu in continuare pe forum sa vad ce noutati mai sunt si sa va incurajez..
Mult succes!

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2011 jason jason Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2010 Madalina Pandaru Madalina Pandaru Buna ziua! Am extras de pe unbr.ro tematica pentru concursul de admitere (stagiari). Imi poate spune cineva care sunt cele mai adecvate manuale de pe care ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013 sliv sliv Buna ziua, O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)