pe firma am avut cateva scaune, imprimante, telefoane mobile, hartie, agende,etc...insa contabila spune ca toate s-au casat...si practic nu mai exista pe firma...nu sunt masini sau alte bunuri pe firma, conturile s-au inchis automat acum 2-3 ani in urma, iar ca pers.fizica nu am nimic...stau in chirie, nu lucrez nicaieri. Firma a fost dizolvata de ONRC, fara ca eu sa am habar, am aflat dupa 1 an si jumatate de asta, cand am primit o hartie de la un lichidator. Firma a acumulat ceva datorii, in jur de 500 milioane lei vechi, iar eu ca sa o redresez am facut si imprumut pe mine, ca pers. fizica iar banii i-am bagat in firma (am fost sa iau credit pe firma, dar figuram cu pierderi si nu mi-au aprobat)- si eu acum am si creditul acesta de achitat, insa l-am investit in firma. Cum se poate finaliza lichidarea firmei? de unde isi iau finantele banii, in conditiile in care nu am bunuri? si chiar de as avea eu stiam ca nu pot lua din averea personala decat daca se dovedeste ca eu mi-am falimentat in mod voit firma, daca am facut ilegalitati ca sa ma folosesc de bunurile si banii firmei in interesul meu personal. EU, ca pers fizica mi-am credit firma cu 1 miliard lei...adica...m-am straduit sa o mentin pe linia de plutire...am facut si imprumut in banca...Cateva scenarii...legate de cum se poate incheia lichidarea?