Parintii mei au infiintat o companie in 2007. Unul dintre ei, cu functia de administrator, a decedat acum 2 ani. Eu sunt imputernicit universal, pentru toate activitatile companiei. Am incercat sa tin firma pe linia de plutire,dar nu am facut deocamdata niciun act de dizolvare sau impartire intre mostenitori.
Va rog sa-mi spuneti cum ar fi cel mai bine sa procedez. Sa dizolv firma ( ce se intampla cu bunurile companiei) sau sa continui(cum trebuie sa procedez)
In primul rand apreciez ca va trebui sa inregistrati noii asociati, daca este cazul, la ONRC.
Indiferent ce doriti sa faceti, mandatul pe care il aveti nu prea mai produce efecte si puteti fi tras la raspundere pentru activitatea societatii.
Dupa ce inregistrati noii asociati, puteti dizolva si lichida societatea (bunurile vor reveni asociatilor) sau societatea poate continua activitatea cu noii asociati.
Inchidere firma
Popesku
Buna ziua, fata mea are o firma infiinta in 2010 dar nu a reusit sa faca mare lucru, adica mai nimic. Am incercat sa gasim clienti, am avut un agent vreun an ... (vezi toată discuția)