avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Este posibila acordarea maririi de salariu?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Este posibila acordarea maririi de salariu?

Buna ziua, luna aceasta am primit o sanctiune disciplinara - advertisment scris. As dori sa inaintez conducerii o cerere de marire salariu pe motivul responsabilitatilor multiple si anume lucrez pe functia de sofer asamblor am in gestiunne masina, echipamentele de munca( ale mele si a celor 2 colegi de masina), telefon de serviciu, contactarea clientilor,dandu-le ore exacte pentru a ajunge la ei, circularea cu masina cu riscuri de a imi pierde carnetul pentru a ajunge la ora stabilita, vorbirea cu clienti pentru rezolvarea micilor probleme dar si pentru a primi reprosurile lucrurilor care nu tin de mine, raspund si de ce fac cei doi colegi ai mei. Intrebarea mea este cum ma asigur ca cererea mea a ajuns la conducere si ce raspuns am primit exact? Pot cere un numar de inregistrare si ca raspunsul sa fie scris, datat, stampilat? Si a doua intrebare daca ati putea raspunde credeti ca motivele sunt intemeiate?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:58, 13 Decembrie 2013
Puteti solicita acest lucru angajatorului, dar acesta nu are obligatia sa fie de acord cu propunerea dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comisie de disciplina Anonimmus Anonimmus Buna ziua, Situatia este urmatoarea: Am facut mai mult cereri angajatorului in care am cerut marire salariala, avand in vedere ca in cadrul societatii s-au ... (vezi toată discuția)
Pentru decontarea navetei saptamanale maria.costan maria.costan Buna seara.... Sunt bugetar... pana anul trecut seful contabil de la noi mi-a decontat valoarea biletelor de microbuz.. anul asta a zis ca nu mi le mai ... (vezi toată discuția)
Act aditional rupt de director dupa semnare de catre salariat Alexander12393 Alexander12393 Buna Ziua Acum cateva zile am fost sunat de la servici si mi sa spus ca nu mai au nevoie de serviciile mele , mi-a expirat contractul de munca (perioada ... (vezi toată discuția)