avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 375 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Informatii catre Politia Romana
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Informatii catre Politia Romana

Buna ziua. Doresc sa stiu daca exista vreo obligatie legala din partea unui angajator sa ofere informatii catre Politia Romana in cazul in care Politia cere informatii cu privire la un angajat implicat intr-un caz de cercetare penala. Firma nu este in nici un fel implicata in acest caz de cercetare care o priveste exclusiv pe respectiva persoana. Datele cerute sunt de genul confirmari ale domiciliului si CNP...practic de identificare. Nu inteleg cum ar avea dreptul Politia sa ceara aceste informatii cu caracter privat unei terte persoane juridice. Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:02, 13 Decembrie 2013
Exista obligatia legala ca orice persoana fizica si juridica sa dea curs solicitarilor autoritatilor responsabile in cercetarea si solutionarea unor cauze
Referitor la caracterul informatiilor ,acestea intra sub incidenta disp Legi nr. 544 din 12 octombrie 2001 ,privind liberul acces la informatiile de interes public

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datele personale in achizitiile publice Win1966 Win1966 Buna ziua Sunt datele personale ale expertilor, respectiv Cv-urile si alte documente de calificare, din cadrul contractelor de servicii, date cu caracter ... (vezi toată discuția)
Comisia de disciplina privind sanctionarea secretarilor, musamalizare caz ContSters98173 ContSters98173 Sunt functionar public si am solicitat Primariei de comuna, unde si lucrez, in baza Legii 544/2001,in data de 25.02.2009 sa mi se elibereze copii de pe ... (vezi toată discuția)
Salutare! am o intrebare referitoare la divulgarea salariului ... Deteru Deteru Salutare! Am o intrebare referitoare la divulgarea salariului primit catre un angajat unui alt angajat. Concret, nu am prevazut expres in contract acest ... (vezi toată discuția)