Am primit o sanctiune disciplinara - advertisment scris, as dori sa contestez prin faptul ca este scrisa o lege din codul muncii care nu corespunde acestei sanctiuni art 264 alin 1 lit a care eu sincer nu il gasesc si art 268 din Codul Muncii. Care este procedura? Trebuie un avocat? Si daca da atunci o sa reclam mai multe aspecte referitoare la drepturile angajatului.
Puteti contesta sanctiunea in termen de 30 de zile la tribunalul in a carei raza teritoriala aveti domiciliul. Cauza este scutita de taxa de timbru si in principiu, daca nu aveti cunostiinte juridice, aveti nevoie de un avocat.
Da intradevar este o decizie de sanctionare - advertisment scris care trebuie la tribunal cu avocat am inteles, credeti ca ar fii drept de castig, este intemeiata decizia de a contesta? Iar referitor la dreptului angajatului trebuie sa reclam la ITM nu se poate face tot in instanta? Un exemplu de problema ar fi coletele in care sunt componetele mobilierului ambalate, nu sunt scrie capacitatea pe ele, unele depasind 60 de kg adica mai mult decat ar putea duce un om, cred ca tine de normele europene dar cui sa ma adresez?