avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... As dori sa contest sanctiunea primita
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

As dori sa contest sanctiunea primita

Am primit o sanctiune disciplinara - advertisment scris, as dori sa contestez prin faptul ca este scrisa o lege din codul muncii care nu corespunde acestei sanctiuni art 264 alin 1 lit a care eu sincer nu il gasesc si art 268 din Codul Muncii. Care este procedura? Trebuie un avocat? Si daca da atunci o sa reclam mai multe aspecte referitoare la drepturile angajatului.
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 11:47, 13 Decembrie 2013
In ceea ce priveste decizia de sanctionare, in mod normal daca temeiul de drept lipseste sau este indicat gresit, decizia este anulabila. Un raspuns concret poate fi dat doar dupa studierea cauzei (situatia de fapt, decizia de sanctionare, etc).
Aveti grija la respectarea termenului de contestare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sanctiune fara decizie Semyaza Semyaza :((:((:((:((:((Buna ziua va rog ajutati-ma si pe mine in o problema:dupa multe tergiversari mi s-a inmanat fluturasul salarial pa luna iunie si am constata ca ... (vezi toată discuția)
Decizie de sanctionare saftmiki saftmiki deciziile de sanctionare se inregistreaza la ITM?am un angajat care a a savarsit o abatere si i-am dat un avertisment scris in care am specificat ca i se va ... (vezi toată discuția)
Sanctiuni disciplinare. Pisi Mia Pisi Mia Buna ziua! Cine ma poate lamuri daca o sanctiune disciplinara pecuniara este trecuta in carnetul de munca?:(( Ma refer la cea prezuta in art. 264 alin. 1 ... (vezi toată discuția)