avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 442 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Este legal?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Este legal?

Buna ziua!Daca pensia imi vine pe card si am credit la aceeasi banca,banca isi poate opri rata direct din cont,fara consimtamantul meu?Multumesc.
Cel mai recent răspuns: maria1 , utilizator 12:08, 13 Decembrie 2013
Daca o fac, s-ar putea sa fie cu acordul dvs. Uitati-va bine pe hartiile pe care le-ati semnat. Puteti cere explicatii in scris.
poate exista o clauza inscrisa in contractul de credit prin care le permiteti ca in cazul in care aveti alte conturi deschise la ei, sa se indestuleze din el pentru acoperirea sumelor datorate. recititi-l!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plagere penala in potriva unei banci ostaciuc ostaciuc Buna seara, Zilele trecute am mers sa ridic bani din contul de salariu. Cand am ajuns la bancomat am constatat ca nu am deloc bani. A doua zi am mers la banca ... (vezi toată discuția)
Retinere salariu darthiego darthiego Buna ziua!In anul 2007 am preferat sa trec cu salariul la brd fiindu-mi oferit un overdraft.In luna iunie a.c. am intarziat la plata unei rate la un credit , ... (vezi toată discuția)
Banca mi-a retras ilegal din cardul de salariu aproape tot salariul toma ciprian toma ciprian BCR mi-a retras ilegal din cardul de salariu aproape tot salariul Ma numesc Toma Ciprian . Am un card un card de debit pe care imi primesc drepturile ... (vezi toată discuția)