avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1011 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit cu ipoteca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit cu ipoteca

buna ziua
vreau sa fac un credit cu ipoteca si doresc sa stiu daca in momentul in care voi achita suma datorata mi se va scoate casa de sub ipoteca fara nicio alta problema chiar daca ei vor inchide, de exemplu, sediul din localitate. ce ar trebui sa urmaresc in contractul pe care il voi semna sa fiu sigura ca nu voi regreta ulterior?
multumesc
Ultima modificare: Vineri, 13 Decembrie 2013
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: clautugui , utilizator 15:38, 15 Decembrie 2013
La momentul achitarii integrale, ipoteca se radiaza din CF. Parerea mea este sa fiti atenta la toate clauzele din contract, indeosebi la cele privind raspunderea dvs., consecintele nerespectarii conditiilor de plata a ratelor, executarea garantiei, dobanda etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de vanzare-cumparare imobil cu plata in rate sergyu_kalin sergyu_kalin Buna ziua! Incerc sa expun problema-pe scurt,in legatura cu un incheierea unui contract de vanzare-cumparare cu plata in rate a unui imobil: suntem persoane ... (vezi toată discuția)
Contract de credit - interdictia de inchiriere bbusiness bbusiness Buna ziua, Am un contract de credit ipotecar din 2004. In CF e inscrisa interdictia de instrainare, grevare, inchiriere. Am aplicat pentru acordul bancii in ... (vezi toată discuția)
Suspendare si reesalonare credite persoana fizica Silvia Monica Silvia Monica Buna ziua, Vreau sa solicit bancilor la care am credte, suspendarea si reesalonarea acestora, pe o anumita perioada, pe motiv de reducere a veniturilor - nu ... (vezi toată discuția)