O salariata indeplineste conditiile de varsta pe 04.01.2014.Legal CIM-ul ei inceteaza de drept.Vrem sa lucreze in continuare pana la sfarsitul lui februarie 2014.Avand in vedere ca vom fi in vacanta pana pe 13.01.2014 cum trebuie sa procedez pentru a nu mai veni in vacanta sa incetez un contract si sa transmit altul astfel incat sa aiba continuitate si avand in vedere ca programul nu-mi permite sa transmit un nou contract cu norma intreaga la acelasi salariat pana nu incetez vechiul contract( am mai incercat cu un alt salariat si nu am putut si astfel s-a pierdut o zi din continuitate). Pot intocmi decizia de incetare conf art 56 lit c pe 31.12.2013 cu data de producere efecte 04.01.2014 si in acelasi timp sa transmit un nou contract( cu timp partial si durata determinata ) incheiat pe 31.12.2013 cu data de incepere 04.01.2014, pe alta functie, pentru ca ulterior(dupa intoarcerea din vacanta ) sa vin cu un act aditional prin care sa modific norma din timp partial in norma intreaga si functia? Este bine asa si mai ales legal(practic cele doua contracte nu se suprapun) ?Multumesc
Se poate intocmi si transmite in REVISAL, in acelasi timp : decizia de incetare a unui c.i.m. cu data de incetare 04.2014, precum si noul c.i.m. cu daya de incepere 04.01./2014.