Salutare,
Am decis sa vad si eu cum se face asa ca o experienta personala, mai ales ca nu am fost vinovat si ca m-a enervat modul in care s-a comportat echipajul de politisti care m-a sanctionat, asa ca am depus plangere
Dupa mai bine de o luna, ieri, am primit acasa o comunicare de la judecatorie prin care mi se cere sa trimit datele de identificare ale paratului, eventualele coduri de indentificare fiscala, adrese etc., termenul e de 10 zile altfel se anuleaza contestatia. Pai le-am trecut deja in plangere, e vorba de Brigada de Politia Rutiera. Ce mi-a scapat in redactarea plangerii? Exista undeva un format de document specific cu datele pe care trebuie sa le transmit pentru a satisface cererea instantei?
Multumesc
Buna ziua,
Poate ca nu ati trecut toate datele necesare. Trebuie trecute in actiune datele dumneavoastra de identificare: nume, CNP, domiciliul.
Procesul verbal pe care il contestati: seria numar,data, intocmit de catre...
"Subsemnatul C..... C.... P......, domiciliat in Bucuresti, str. C........., nr. XX, ap. XX, sector X, avand CNP 1XXXXXXXXXX si posesor al C.I. RT XXXXXX, in termen legal formulez
PLANGERE CONTRAVENTIONALA
Impotriva procesului verbal seria CP nr. XXXXXX incheiat de catre Agentul Directiei Generale a Politiei Municipiului Bucuresti – Brigada de Politie Rutiera M...... C......, in data de 08.10.2013 pe raza Municipiului Bucuresti prin care am fost sanctionat cu amenda contraventionala ............."
Ce lipseste? Vor sa stie daca sunt si alte parti implicate?
Multumesc
pai ati aratat adresa intimatei? instanta nu stie unde sa trimita un exemplar al cereri dvs.
faceti o adresa catre instanta si aratati adresa unde vreti sa trimita cererea de chemare in judecata.
daca nu faceti acest lucru se respinge cererea ...
Se pare ca am ratat :), am luat copy-paste din alt PV facut ce cineva, la el nu a aparut aceasta prb. Cf CPC art 82, trebuie indicate aceste informatii atat pt reclamant cat si pt parat. Ok, voi face respectiva cerere.
Intrebare: as vrea sa mai adaug ceva la plangere, se mai poate? Sa imi iau avocat la primul apel? Nu ma deranjeaza in acest moment foarte tare daca pierd.
Multumesc de ajutor.
Brigada de politie rutiera - Str.Logofat Udrişte 9-15, Sector 3, Bucuresti
Daca ati anexat procesul verbal de contraventie a carui anulare o solicitati banuiesc ca nu are rost sa va intreb. In apararea dvs. mentionati orice probe pe care le considerati necesare, nume martori si adresa lor, fotografii de la fata locului, etc.