avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 680 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Am primit de la instanþã o adresã prin care mi se ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Am primit de la instanþã o adresã prin care mi se cere sã completez plângerea contravenþionalã

Salutare,
Am decis sa vad si eu cum se face asa ca o experienta personala, mai ales ca nu am fost vinovat si ca m-a enervat modul in care s-a comportat echipajul de politisti care m-a sanctionat, asa ca am depus plangere
Dupa mai bine de o luna, ieri, am primit acasa o comunicare de la judecatorie prin care mi se cere sa trimit datele de identificare ale paratului, eventualele coduri de indentificare fiscala, adrese etc., termenul e de 10 zile altfel se anuleaza contestatia. Pai le-am trecut deja in plangere, e vorba de Brigada de Politia Rutiera. Ce mi-a scapat in redactarea plangerii? Exista undeva un format de document specific cu datele pe care trebuie sa le transmit pentru a satisface cererea instantei?
Multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 14 Decembrie 2013
i97ccp, utilizator
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 22:39, 16 Decembrie 2013
pentru ce ati fost sanctionat ?
oricum dupa stiinta mea nu va judecatdecat 1 singura data, fondulsi gata. mai mute detalii pe private daca doriti.
pentru neacordare prioritate la trecerea de pietoni, stiu ca nu se mai face recurs la contraventii.
Hotărârea care va fi pronunţată în această cauză va putea fi atacată cu apel. O.G. nr. 2/2001 a fost modificată în acest sens prin Legea nr. 76/2012 (iar O.U.G. nr. 195/2002 nu conţine dispoziţii contrare). Înainte de această modificare, hotărârile pronnţate în această materie puteau fi atacate cu recurs graţiei unei decizii a Curţii Constituţionale a României.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces castigat cu brigada rutiera antidote antidote Buna seara Brigada de Politie Rutiera impreuna cu firma ILCOR mi-au ridicat masina din Sectorul 6, actiune in urma careia am fost amendat cu 120 lei, mi ... (vezi toată discuția)
Contestare pvcc rovinieta danutzzul danutzzul Buna ziua, Problema mea este putin mai atipica fata de cele prezentate pana acum de alti utilizatori ai acestui forum. Am primit pana acum 3 PVCC emise de ... (vezi toată discuția)
In plangere impotriva p.v. de contraventie se poate cere restituirea amenzii platite ? Pilu Pilu Buna seara. Ma simt putin ridicol cu intrebarea pe care o voi adresa-o, dar simt totusi ca voi gasi intelegere. Vreau sa fac o plangere impotriva unui ... (vezi toată discuția)