Salutare,
Am decis sa vad si eu cum se face asa ca o experienta personala, mai ales ca nu am fost vinovat si ca m-a enervat modul in care s-a comportat echipajul de politisti care m-a sanctionat, asa ca am depus plangere
Dupa mai bine de o luna, ieri, am primit acasa o comunicare de la judecatorie prin care mi se cere sa trimit datele de identificare ale paratului, eventualele coduri de indentificare fiscala, adrese etc., termenul e de 10 zile altfel se anuleaza contestatia. Pai le-am trecut deja in plangere, e vorba de Brigada de Politia Rutiera. Ce mi-a scapat in redactarea plangerii? Exista undeva un format de document specific cu datele pe care trebuie sa le transmit pentru a satisface cererea instantei?
Multumesc
Hotărârea care va fi pronunţată în această cauză va putea fi atacată cu apel. O.G. nr. 2/2001 a fost modificată în acest sens prin Legea nr. 76/2012 (iar O.U.G. nr. 195/2002 nu conţine dispoziţii contrare). Înainte de această modificare, hotărârile pronnţate în această materie puteau fi atacate cu recurs graţiei unei decizii a Curţii Constituţionale a României.