avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 858 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Minimul pe economie din Italia
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Minimul pe economie din Italia

as vrea sa spun ce ia facut propiul tata fetei, in timpul casatoriei m a sunat ca sa fac acte si sa intrerupem alocatia fetei din tara sa o ia din italia lua si fata 137 de euro nu 40 de lei erau niste bani dati de la stat nu din buzunarul lui in fine amfacut actele mai trebuia intrerupt de aici din tara alocatia cu semnatura ambilor parinti a venit acasa a stat trei zile a dat semnatura pt intrerupere si exact cand fata noastra avea prima serbara la gradinita de craciun a fugit de acasa in final sa aflu ca el traia cu alta de 5 luni si aia stand de 10 ani acolo la invatat toate cele pt alocatie si sa mai aflu ca alocatia se da pe 5 ani in urma cu conditia sa lucreze in aceasta perioada el a beneficiat de 2 ani pt ca atat a lucrat in italia in urma nici in ziua de azi nu am vazut un leu din alocatia fetei , auzind ca cea care traieste cu el are si un copil nu mi a convenit sa creasca altul din alocatia fetei mele si l am dat in judecata pt acei bani plus pe anii in curs ,sa aprobat scrisoare catre firma unde lucra el sa ne dea toate datele si cand a inncasat bani acum problema o sa fie ca se numeste asegno familiar (alocatia de stat) iar avocata lui sustine ca statul italian da accesti bani pt familie nu nu mai pt copil si ca ii revine si lui iar pt ca el a depus ca nu mai lucreaza dar are inca resedinta acolo ( a depus la dosar sa nu mai dea 160 de euro pensia de intretinere ca el nu mai lucreaza si sa ii dea din minimul pe economie din tara 25 %) am cerut ca pensia sa fie 25% din minumul pe economie italia dar este o problema ca in italia nu este ca la noi sau alte tari un minim fix ci depinde de angajator pt fiecare muncitor deci nici aici nu pot dovedi in ce minim de economie se incadreaza.

Alte discuții în legătură

Nu mi se pare corecta decizia instantei- alocatie obtinuta in strainatate yzabela yzabela Buna ziua, un an de zile m am judecat cu fostul sot pt alocatia copilului care a luato din strainatate, am adus dovezi clare chiar prin comisie retrogratorie ... (vezi toată discuția)
Dreptul la vizita si gazduire pentru bunici yzabela yzabela Buna seara am si eu o intrebare am un proces cu fosti socrii isi cer dreptul la vizita defapt gazduirea copilului la ei acasa doua weekend uri pe luna specific ... (vezi toată discuția)
Custodie comuna adrianaioana adrianaioana buna,am mai postat pe forum iar raspunsurile primite m-au linistit cat de cat ,,in urma divortului domiciliul copiilor au ramas la mine iar custodie e ... (vezi toată discuția)