avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Ce poate sa-mi faca?
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Ce poate sa-mi faca?

Ieri copii sau jucat in baie si a curs putina apa la vecina. Pina a venit ea noi am sters si era uscat. nu are martori ca vecinii erau la biserica la noi sabatul incepe vineri la 18 si sefu de scara era dus la tara. A facut scandal ca de data asta nu ne iarta. da in primavara a luat bani de la asigurari. ce vrea sa zugraveasca pe banii mei. Ce poate sa ne faca nu poate face nimic fara martori. Ca nici de la asigurari nu lucreaza pina luni dimineata si Domnul stie cind vine. da nare martori si la noi era uscat ca am avut grija sa stergem Nu poate sa ne faca nimica nui asa, ce poate sa ne faca
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 20:44, 14 Decembrie 2013
Nu are nevoie de martori. Se poate face o expertiza pentru a se identifica de unde a venit apa.
Nu are nevoie de martori care sa zica cum ca ai dvs copii s-au jucat in baie sau ca era ud sau uscat la dvs, ci ca era ud la vecina, udatura venind de sus, de sus de la dvs nu de la Domnul!
Ce poate sa va faca ? Sa obtina in instanta o hotarare prin care sa va oblige sa ii platiti zugraveala in baie si sa va puna sa va izolati baia, sa nu mai curga la ea apa dvs.
Daca s-a asigurat, asiguratorul se poate indrepta impotriva dvs in instanta.
Nu e o solutie sa stergeti, ar fi frumos sa rezolvati problema apei sa nu se mai scurga la vecina.


Ce expertiza? Ca pina luni se usuca tot are covoarele scoase afara si daca nu se usuca eu spun ca lea spalat penrtu Craciun peretii se usuca pina atunci. numi poate face nimic
De uscat se usuca, e normal, numai ca raman urme pe pereti si tavan de la apa.
Duceti-va si intrebati vecina daca nu a facut fotografii cu peretii uzi sau cu apa de prin casa.
Nu aveti asigurare ptr inundatie ptr apa de conducta? Asa o puteti despagubi pe vecina, de fapt plateste asiguratorul. Dar dupa cum puneti problema cred ca nu aveti si nu va intereseaza problemele pe care le-ati creat.

Daca ati fi in locul vecinei cum ati proceda daca v-ar inunda vecina bunavoitoare de deasupra?

nu stiu daca a facut poze da nus asa de prost sa ma duc sai dau idei
Problemele leor facut copii nu eu si ei nu raspund in fata legii.

Alte discuții în legătură

Inundatie apartament AltaMihaela AltaMihaela Buna seara, Stau la etajul 1 intr-un bloc de 10 etaje. Am avut in apartament o baie de serviciu pe care am transformat-o in dresing. Administratorul spune ... (vezi toată discuția)
Inundatie apartament 09.01.2013 OLLIVIETTE2000 OLLIVIETTE2000 Buna dimineata, Am fost inundata,in data de 09.01.2013, de catre vecinii de la etaj,le-a cedat un calorifer instalt intrunul din balcoane, ei fiind bransati ... (vezi toată discuția)
Buna seara, am infiltratii in baie de la apartamentul de deasupra ... CAMELIA2019 CAMELIA2019 Buna seara, Am infiltratii in baie de la apartamentul de deasupra de cateva luni. In urma unei Notificari trimise prin avocat Asociatiei de Proprietari mi s-a ... (vezi toată discuția)