As dori sa ma ajutati intr-o problema privind taxa de salubritate.
Locuim int-ro comuna unde se plateste lunar taxa de salubritate in baza unui contract si a unei facturi.Initial contractul a fost incheiat pe gospodarie si pe o singura familie(neexplicandu-se faptul ca trebuiesc inclusi toti membri majori care locuiesc in acea gospodarie) .
La nivelul anului 2013 primaria a introdus debite restante pentru ani din urma 2011,2012 si 2013 pentru ceilalti membri majori care locuiesc in gospodarie si fara sa comunice in scris de acest fapt ,cand ne-am prezentat pentru plata celorlalte impozite avand surpriza sa ni se spuna ca datoram sume restante cam 330 lei invocandu-se ca temei legal pentru incasarea acestor taxe hotararea consiliului local in baza caruia s-a calculat taxa restanta.
In aceste conditii ce putem face pentru ca nu ni se pare corect sa platim asa fara sa se aduca la cunostinta si desi am accesat site-ul oficial al primariei nu am gasit acea hotarare.
Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Sunt 2 aspecte distincte
Puteti afla continutul HCL solicitand oficial autoritatii locale sa va comune temeiul legal de impunere
Daca apreciati ca se justifica ,puteti contesta in instanta