avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Foi matricole- duplicat
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Foi matricole- duplicat

Buna seara. Am o problema destul de complicata... Am facut clasele 1-8 in Romania dar liceul l-am terminat in Italia. Acum doresc sa fac un postliceal in Romania, dar pentru a reusi sa ma inscriu am nevoie de diploma de bac tradusa si legalizata si printre altele de foile matricole de pe toti anii de studiu. Am obtinut diploma de bac si foile matricole de pe anii de studiu in Italia, dar am pierdut toate foile matricole de pe anii de studiu in Romania. Cum pot sa obtin duplicatul foilor matricole de pe anii 1-8 avand in vedere ca in Romania am schimbat trei scoli? Va multumesc


Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:00, 16 Decembrie 2013
Mergeti la ultima scoala si vedeti daca aceasta va poate ellbera duplicate de pe foile matricole aferente claselor I-VIII.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberarea actelor scolare eu_lexia eu_lexia Anul trecut m-am transferat de la o scoala de zi la seral numai ca nu am putut sa merg asa ca am decis ca anul acesta sa imi scot actele si sa ma inscriu la o ... (vezi toată discuția)
Refuz eliberare diploma fica mea a absolvit liceul fara bac iar ... Antik Antik Refuz eliberare diploma Fica mea a absolvit liceul fara bac iar secretara scolii spune ca nu se eliberează diploma ci doar foaie matricol.. Liceul este ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna studii medii? venturianov venturianov buna ziua in perspectiva participarii la un concurs, vă rog sa ma lamuriti in ceea ce priveste criteriul impus prin condiţiile de concurs si anume studiile ... (vezi toată discuția)