avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1113 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Eliberarea actelor scolare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Eliberarea actelor scolare

Anul trecut m-am transferat de la o scoala de zi la seral numai ca nu am putut sa merg asa ca am decis ca anul acesta sa imi scot actele si sa ma inscriu la o scoala privata. Nici una din scoli nu are actele mele. Diploma de 8 clase si foaie matricola. Se poate face ceva din punct de vedere juridic?
Cel mai recent răspuns: ContSters71920 , utilizator 12:54, 29 Septembrie 2009
puteti scoate duplicate dupa actele pierdute.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Foi matricole- duplicat Mikaela89 Mikaela89 Buna seara. Am o problema destul de complicata... Am facut clasele 1-8 in Romania dar liceul l-am terminat in Italia. Acum doresc sa fac un postliceal in ... (vezi toată discuția)
Foaie matricola originala pierdută de liceu Ioanaalexandrabin Ioanaalexandrabin Bună ziua. Am terminat liceul în urma cu 9 ani. La 2 ani după absolvire, am fost sa îmi scot diploma de 12 clase și foaia matricola. Am primit diploma ... (vezi toată discuția)
Foaie matricola din gimnaziu pierduta OanaAlexa OanaAlexa Foaie matricola din gimnaziu pierduta Buna ziua! Nu mai gasesc foaia matricola din gimnaziu, nici in original, nici in copie. Mentionez ca diploma de la ... (vezi toată discuția)