avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 661 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Ordin de protectie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Ordin de protectie

Buna ziua
Am si eu o intrebare.. am obtinut in octombrie 2013 un ordin de protectie impotriva sotului, dar mi s-a dat mai mult decat am cerut in sensul ca eu am cerut doar evacuarea sotului si mi s-a dat evacuarea sotului, pastratea unui distante minime de 50 m fata de mine si copii si interzicerea sa isi vada copii, lucru cu care nu sunt deacord intrucat copii vor sa se vada cu el si chiar ii permit acest lucru.
Intrebarea mea este ce actiune in justitie trebuie facuta pentru a ridica o parte din aceste interdictii.
Mentionez ca sotul a dus o cerere de inlocuire a masurilor dispuse dar nu i-a fost acceptata de catre registratura.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Martonze , utilizator 17:57, 16 Decembrie 2013
Ca speta sa fie poate mai usoara mai aduc la cunostiinta ca am divortat , iar custodia copiilor este comuna.

Nimeni nu stie ce actiune trebuie facuta pentru a rastrange interdictiile date prin ordinul de protectie?
Doamnă, dacă vreţi să lăsaţi copiii cu tatăl lor, în ciuda dovezilor care au determinat instanţa să emită ordinul de protecţie, n-aveţi decât, dar sunteţi direct răspunzătoare de orice eveniment neplăcut din timpul petrecut de copii cu tatăl lor.
Aţi primit mai mult decât aţi cerut, e foarte bine, era mai rău dacă era invers.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program vizita minor guest3333 guest3333 Buna ziua, Am divortat acum 3 ani si am custodia exclusiva a minorului rezultat in urma casatoriei. Nu am ingradit legatura tatalui cu copilul dar deoarece ... (vezi toată discuția)
Custodie totala Codruta anna Codruta anna Buna ziua. Am o nelamurire am 4 copii stau in concubinaj cu rl de 10 ani .Estr frt violent cu mine dar acum si cu copii am depus ieri plangere penala si maine ... (vezi toată discuția)
Divorț cu minori: pot fi separați dacă tatăl vrea custodia unuia dintre ei? Danialina Danialina Buna am o intrebare daca dupa 8 ani de relație au rezultat doi copii de 5 si 7 ani de doi ani jumătate stau la mn stabilid de comun acord,cand tatal dorește ... (vezi toată discuția)