avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Sfat privind factura de telefonie mobila
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Sfat privind factura de telefonie mobila

Cum pot proceda in cazul in care o companie de telefonie mobila imi incarca factura cu plata unor SMS-uri(catre un partener de-al lor) pe care nu le-am trimis?!?!?!?!
Ma simt "cu mina lor in buzunarul meu"!
Multumesc pentru ajutor!

Alte discuții în legătură

Furt clienti simpatica simpatica Lucrez in cadrul unei firme ce consiliaza/vinde credite ipotecare la mai multe banci (brokeri de credite). Din pacate, din cauza anumitor divergente , unii ... (vezi toată discuția)
Fara sanse in fata unei fraude in telefonie mobila ranyabv ranyabv Buna ziua. In luna iulie a acestui an persoane necunoscute mie si-au incarcat 2 cartele pre-pay folosindu-se de contul meu intr-o retea de telefonie mobila (cu ... (vezi toată discuția)
Excrocherie pe sms dinumarcel dinumarcel In cursul lunii ianuarie 2012 cand lucram la calculatorul personal am fost ispitit de o reclama cu calculul IQ-ului. Am completat fugitiv reaspunsurile dupa ... (vezi toată discuția)