avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divortz cu minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divortz cu minor

buna ziua!
fratele meu este insurat de 15 ani iar copilul rezultat din casatorie are 14 ani.
sotia lui a intentat actiunea de divort, dar dupa cum stau lucrurile si fratele meu acum este de acord cu divortul si cu faptul de a-i fi incredintat copilul mamei-sotiei.
intrebarea mea este?
1. in acest caz cum poate termina mai repede divortul?
2. am inteles ca le trebuie un martor. poate acest martor sa fie martor comun?
3. o sa prezinte fluturasul de salariu, cum se vor stabli procentele pt pensia alimentara? minorul e singurul copi al fratelui meu.

liviu
Ultima modificare: Marți, 7 Aprilie 2009
petros, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 23:36, 10 Aprilie 2009
avokitten a scris:

petros a scris:

buna ziua!
fratele meu este insurat de 15 ani iar copilul rezultat din casatorie are 14 ani.
sotia lui a intentat actiunea de divort, dar dupa cum stau lucrurile si fratele meu acum este de acord cu divortul si cu faptul de a-i fi incredintat copilul mamei-sotiei.
intrebarea mea este?
3. o sa prezinte fluturasul de salariu, cum se vor stabli procentele pt pensia alimentara? minorul e singurul copi al fratelui meu.

liviu

se poate divorta fara martori si ancheta sociala, de la primul termen.
petros a scris:

buna ziua!
intrebarea mea este?

liviu

Procesul e ca si terminat.
Doar hotararea instantei mai lipseste.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort prin intelegere (din culpa comuna) raluca dragan raluca dragan in cazul divortului prin intelegere (din culpa comuna), se poate pronunta hotararea de divort de la primul termen? daca am cazut de acord asupra custodiei ... (vezi toată discuția)
Divort rapid posibil? dorin_bi dorin_bi Buna ziua Pe scurt situatia este urmatoarea: - reclamanta doreste divortul din culpa comuna, incredintarea minorului, pastrarea numelui si 50% din ... (vezi toată discuția)
Divort cu minor danut.cheptanaru danut.cheptanaru in cat timp pot sa divortez daca suntem de acord amindoi cu desfacerea casatoriei si cu incredintarea minorului mie ,care este procedura de urmat.multumesc (vezi toată discuția)