avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Amenda rovigneta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Amenda rovigneta

salutare tuturor!
acum vreo 4-5 luni am cumparat o masina de la un prieten, cu banii inainte. i-am dat suma ceruta si trebuia sa ii mai dau o diferenta care era plata catorva amenzi ale lui, dupa care urma sa facem actele. (PS : nu am nici un fel de act cu el).
am tras putin de el, si a refuzat sa merg cu el sa platim amenzile impreuna si sa facem actele. eu circul cu masina asa cum e ea acum, dar in schimb am preferat sa nu ii fac rovigneta. Au inceput sa ii vina amenzile, pe care cred ca si le merita din plin. Ma supun vreunui risc? la cate amenzi ar trebui sa ii vina pt vigneta, ma gandeam sa ii dau actele cadou ca sa si-o radieze si masina sa o dezmembrez.
Cel mai recent răspuns: demonel , utilizator 15:56, 16 Decembrie 2013
am martori pentru suma de bani data, si dupa pentru refuzurile lui in a merge sa rezolvam cu actele, asta in caz ca declara masina furata and stuff.
Nu va declara masina furata deoarece ar face o infraciune dar daca exista martori ca v-a vandut masina chiar si fara acte atunci va poate da in judecata pentru plata rovinietei.
Instanta va poate obliga pe ambii sa intrati in legalitate si sa incheiati actele de vanzare/cumparare, inmatriculare, certificat fiscal de la vanzator, etc., etc.
Mai degrab fiti amandoi responsabili si stabiliti de comun acord incheierea tranzactiei.
pai da, dar el nu mi-a dat nimic, decat actele masinii, in rest nu am facut nici un act, nici fiscal. eu am vrut sa fiu dar daca nu am avut cu cine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instrainare autoturism ionelsighireanu ionelsighireanu Scuze pentru revenire,dar voi fi mai concis: Am un autoturism Dacia 1310 din 96 de care nu mai am nevoie si trebuie sa-l casez sau radiez de la ... (vezi toată discuția)
Radiere autoturism la politie corad corad Buna ziua, dupa cum spune si titlul, vreau sa vand un autoturism, cunosc procedura de radiere la administratia fiscala, dar legea este atat de vaga cu privire ... (vezi toată discuția)
Radiere auto fara acte vanzare - cumparare appolodor appolodor stie cineva cum pot radia de la fisc un autoturism pe care l-am instrainat unuei persoane pe care nu o mai gasesc si nici nu ma cauta si nici nu stiu cum se ... (vezi toată discuția)