Daca as fi agent de politie,si am terminata o facultate,reprezinta vreun avantaj? Gradul de ofiter de politie se poate acorda daca un agent de politie are studii superioare conform noilor reglementari.As dori sa stiu daca a fi agent de politie cu studii superioare reprezinta in temeiul legii vreun avantaj,de orice natura si care sunt acele avantaje.
1) partial, da.Mai depinde de ziua în care v-ati născut și de respectiva stea, de viitori sefi ai dvs. si de orizontul lor, de coeficientul dvs. de inteligentă ;
2) dacă are nevoie acea Unitate de Politie, deee alte proptele, de regulă, gradul de ofiter se acorda celor proveniti si selectati direct din viata civilă;
3) poate drepturi si îndatoriri, în rest depinde de mai multi factori.Un agent de politie cu studii medii poate fi subordonatul unuia cu studii superioare.Un agent cu studii superioare, peste ani, poate avea un salariu superior în comparatie cu cel ce are studii medii.La modul general : pe aceasta lume (chiar si pe cealaltă) există o ierarhie.
Echivalare studii
cory1983
Buna ziua,
Am urmatoarea problema
In 2005 am terminat colegiu UTCB durata 3 ani finalizat prin licenta. De la UTCB am primit o adeverinta pt recunoasterea ... (vezi toată discuția)