avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Decizie de imputare din oficiu
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Decizie de imputare din oficiu

Vă rog să mă consiliați în legătură cu următoarea speță: O persoană detine o locuință în propiretate, nu locuieste în ea deoarece se află într-un alt județ și a permis unei persoane din familie să locuiască în acea locuință cu obligativitatea plății cheltuielilor de întreținere și aconsumurilor proprii fără un acord scris. În anul 2013, o doamnă "binevoitoare" s-a adresat Administratiei Finanaciare, în urmă căreia, după audierea persoanelor locatare și a proprietarului, a hotărât emiterea deciziei menționată mai sus. Care ar fi căile de atac? Administrația fiscală, doar pe baza declarației vecinei, cere contract de închiriere. Dar imobilul nu a fost închiriat și nu au fost obținute venituri extra. Cu mult respect.
Ultima modificare: Luni, 16 Decembrie 2013
dansibianul, utilizator
Cel mai recent răspuns: dansibianul , utilizator 19:33, 18 Decembrie 2013
Faceti contestatie la decizia de impunere in termen de 30 de zile de la cmunicare.
Daca o sa vi se respinga contestaia inaintati o actiune in instanta.
Cei care au emis decizia de imunere sunt obligati sa ia o declaratie de la persoana care locuieste acolo si sa o intrebe daca plateste chirie sau nu.
O alta opinie? Un sfat bazat pe legi, articole? Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata chiriei, reziliere contract, evacuare angi2011 angi2011 am o speta...daca unui chirias i se reziliaza contractul de inchiriere al unei locuinte inchiriata de la stat respectiv Consiliul local, reziliere pentru ... (vezi toată discuția)
Locuinta de serviciu administrator srl miskynights miskynights Buna ziua, Sunt administratorul unei societati comerciale cu domiciliul in aceeasi localitate si am urmatoarea intrebare: - poate societatea comerciala ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere expirat si neinregistrat la anaf si evacuarea simone_demouvoir simone_demouvoir Buna seara, Apelez la bunavointa dumneavoastra legat de o problema traditionala chirias-proprietar. Locuiesc cu chirie intr-o garsoniera. Contractul de ... (vezi toată discuția)