avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Legea amnistiei - pedepse cu suspendare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Legea amnistiei - pedepse cu suspendare

Daca se aproba legea amnistierii e valabila si pentru pedepsele date cu suspendare?
Exemplu concret:s-a dat hotarare definitiva si irevocabila 2ani si 3 luni inchisoare cu suspendare pentru infractiuni la regimul circulatiei,cu 5 ani termen de incercare fara drept de a conduce pe perioada termenului de incercare.Intrebarea este daca se beneficiaza de legea amnistiei daca va fi aprobata.Multumesc!
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 08:10, 17 Decembrie 2013
Conform proiectului de lege sunt exceptate infracţiunile prevăzute în art.87, art. 89 şi art. 90 din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, republicată, cu modificările şi completările ulterioare plus alte infractiuni (vezi linkul).

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducerea in stare de ebrietate pyl pyl Buna ziua as avea si eu o intrbare si as vrea ca sa ma sjute cineva cu un respuns daca se poate.Am fost depistat in trafic cu masina conducând in stare de ... (vezi toată discuția)
Permis anulat sergiuconstantin sergiuconstantin buna ziua,intrebarea mea este...dupa cat timp pot da examen de redobandire a permisul de conducere,in acest caz...( În temeiul art. 33 lit. a) şi lit.) b din ... (vezi toată discuția)
Accident alcoolemie - dovada circulatie Stefan.Stefan Stefan.Stefan Buna ziua, in data de 4 august 2014 am facut un accident cu urmare a mortii unei cabaline, pe sensul meu de mers am ocolit un caine si am intrat pe contrasens ... (vezi toată discuția)