buna ziua,
daca retrag o cerere de chemare in judecata , inainte de primul termen, si doresc sa depun mai tarziu aceeasi cerere de chemare in judecata, chitanta de pe taxa de timbru o mai pot refolosi? sau se achita din nou? (asta in cazul in care la retragerea dosarului nu mi se returneaza toate documentele)
cu multumiri anticipate!
trebuie sa solicitati judecatoruilui sa va restitue taxa cu mentiunea sa se restitue. cu ea mergeti si va luati banii. veti plati o noua taxa in acelsi cuantum la o noua actiune
multumesc, pe scurt as vrea sa va spun despre ce este vorba: am depus o cerere de chemare in judecata pentru recuperare taxa, auto. spre marea mea mirare cei de la tribunal s-au miscat foarte repede. ideea mea a fost sa depun asa si as fi asteptat raspunsul de la finante si fondul de mediu, care ulterior ar fi fost depus prin completare. dar acum am primit o notificare cum ca in termen de 10 zile (incepand de ieri) sa ma prezint cu refuzul ANAF-ului. acest lucru imi este imposibil, pentru ca nu voi primi raspuns de la ei in 10 zile. ca ma sfatuiti sa fac? va multumesc!
Initial asigurati-va ca detineti toate documentele prin care intelegeti sa sustineti si sa va intemeiati actiunea
Cand veti fi in posesia documentelor urmeaza sa adresati instantei de judecata cererea dv