avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Pot folosi alte coduri CAEN apar in actul constitutiv, ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Pot folosi alte coduri CAEN apar in actul constitutiv, desi nu am autorizatie pentru ele?

Conform certificatului constatator am autorizate doar doua coduri CAEN, dar in actul constitutive apare tot codul CAEN. E adevarat ca pot folosi si celelalte coduri, dar ocazional? Ce inseamna ocazional? E adevarat ca acele venituri cu coduri neautorizate trebuie sa fie mai mici decat cele cu coduri autorizate?Cumulat? Pe 1 an? Au fost inregistrate pe acest an mai multe venituri cu coduri neautorizate, dar fosta contabila zice ca nu e nicio problema.
Cel mai recent răspuns: flori-o , utilizator 12:59, 17 Decembrie 2013
E adevarat ca pot folosi si celelalte coduri, dar ocazional?

Nu.

Au fost inregistrate pe acest an mai multe venituri cu coduri neautorizate, dar fosta contabila zice ca nu e nicio problema.

Eronat. Va trebui sa autorizati la Oficiul Registrului Comertului toate codurile pe care doriti sa facturati.

Acte necesare:
1. Cererea de înregistrare
2. Declaraţia-tip pe propria răspundere - model 3 semnată de asociaţi sau de administratori :
[ link extern ]
3. Imputernicire
4. Taxe

În declaraţia-tip model 3 se vor înscrie toate activităţile care se desfăşoară la sediul social sau la sediul secundar, inclusiv cele care au fost autorizate conform declaraţiei-tip model 2 şi care urmează să fie desfăşurate în continuare.


Eu am cautat in lege dar nu am gasit, m-am uitat in legea societatilor comerciale. Puteti sa-mi spuneti unde as putea sa ma uit? Eu nu pot convinge pe nimeni decat daca am articolul din lege. Ma puteti ajuta? Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adaugare obiecte de activitate - acte necesare vasilemihaela23 vasilemihaela23 Doresc sa mai adaug un obiect de activitate secundar (un nou cod CAEN) la cele 50 de puncte de lucru deja infiintate ale societatii noastre si vreau sa stiu ce ... (vezi toată discuția)
Completare obiect de activitate bettyna bettyna Buna ziua, Sper ca poate cineva sa ma ajute Firma la care lucrez s-a hotarat sa completeze obiectul de activitate ( sa adauge cateva coduri caen dar care ... (vezi toată discuția)
Amanare inscriere pfa primita de la onrc online fanicate fanicate Buna ziua, doresc sa imi infiintez un PFA cu codul caen principal 6201 si coduri activitati secundare 6311, 7420 si 4791 si este a 2 oara cand onrc imi da ... (vezi toată discuția)