avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Buna ziua, azi mama mea a primit un plic care continea o decizie de executre silita de catre EOS KSI daca nu plateste suma respectiva in ziua primirii plicului.Crede-ti ca am putea ajunge la o intelegere cu executorul sa platim esalonat. Mentionez ca mama nu are nici un venit iar apartamentul e pe numele ei si al tatalui?Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: clautugui , utilizator 20:15, 17 Decembrie 2013
Da, se poate ajunge la o intelegere de plata esalonata, in situatia in care creditorul (EOS KSI) este de acord. De cele mai multe ori, sa stiti este sunt de acord, dar bineinteles nici rata la care va angajati sa nu fie foarte mica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notificare de la firma de recuperari creante bibi0 bibi0 am primit o instiintare de executare silita in urma unui credit neplatit.as vrea sa-l platesc dar nu am toti banii odata.daca am primit aceasta executare ce ... (vezi toată discuția)
Amenintari din partea unei societati de..recuperari creante gaugen gaugen anul trecut am contactat un credit de nevoi personale in val de 7000lei de la CEC....din decembrie nu am mai putut sa platesc avand mari probleme ... (vezi toată discuția)
Executare silita- somatie din partea firmei de recuperari creante cristian15coman cristian15coman Buna ziua!Va rog mult sa nu ocoliti acest mesaj.Am primit de la eos -ksi o notificare prin care in termen de 5 zile sa achit suma de 8271,97 pe care eu nu o ... (vezi toată discuția)