avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1066 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Calcul salariu gresit si restituirea diferentei
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Calcul salariu gresit si restituirea diferentei

Buna,

Am incheiat colaborarea cu o companie pe 15noiembrie, ieri am primit ultimul salariu pe care l-am retras si cheltuit cu drag. Astazi am fost sunat de catre un reprezentant al companiei care mi-a zis ca s-a produs o eroare la calculul salariului si ca trebuie sa restitui 200 RON prin virament bancar sau plata cash la sediul lor,ca imi arata si fluturasul de salariu.
Intrebarea este daca sunt obligat sa le restitui aceasta suma avand in vedere ca nu mai am contract cu ei de o luna, si daca da, cum ramane cu contributiile la stat? se calculeaza si ele,sau raman cu banii dati la stat pentru greseala lor?X-(

Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:58, 17 Decembrie 2013
Un exemplu de titlu executoriu il constituie hotararea judecatoreasca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avans din salariu Ella1803 Ella1803 Buna ziua, Am fost angajata la o companie in anul 2011, pe perioada determinata de 6 luni, din care prima luna si jumatate am fost plecata la training in ... (vezi toată discuția)
Retinere sume datorate de salariat Florescu Madalina Florescu Madalina Buna ziua Am urmatoarea problema: un salariat a incasat necuvenit niste sume de bani si acum pleaca din societate. Mai are de platit si niste pagube datorate ... (vezi toată discuția)
Grseala altora e greseala mea? Petra101 Petra101 Sunt intr-o mare dilema, dupa ce mi-am dat demisia, in cont trebuia sa imi intre banii pe o saptamana lucrata,dar mi-a intrat un salar intreg, nu imi venea sa ... (vezi toată discuția)