avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Punerea in executare a unei hotarari judecatoresti
Discuție deschisă în Executare silită

Punerea in executare a unei hotarari judecatoresti

Buna ziua,

Tatal meu acum mai bine de 1 an a primit o hotarare judecatoreasca prin care Primaria Municipiului Bucuresti este obligata sa-i plateasca o suma de bani corespunzatoare unor actiuni (retrocedari pe legea 10).
De atunci Primaria nu a facut absolut nimic.
Tata a fost la un executor judecatoresc iar acesta dupa 1 an i-a spus ca nu poate face nimic.

In linii mari, ce ar mai trebui sa faca ?

Va multumec !

Radu
Cel mai recent răspuns: yo9hnf , utilizator 12:42, 18 Decembrie 2013
Buna ziua,
Poate sa puna in executare sentinta si sa vanda la licitatie publica bunuri ale debitoarei pana la acoperirea totala a debitului.
Asta, insa, este teorie, practica ne omoara, din pacate.
Somati debitoarea sa plateasca in caz contrar vazandu-va nevoiti sa-i executati silit bunuri.
Poate reusiti.
cred ca ar trebuie sa ne dati ceva mai multe detalii. sunteti sigur ca dispozitivul hotararii obliga "primaria sa plateasca"? ati mentionat " retrocedari pe legea 10" incat am ceva dubii cu privire la titlu si procedura.
Va multumesc pentru raspunsuri !

Citez din hotarare :
"Obliga Primaria Municipiului Bucuresti prin Primarul General sa plateasca reclamantului despagubiri conform art. 31 legea 10/2001 pentru cele X actiuni detinute de autorul sau...."
Cu ce anume ar mai trebui sa completez informatiile ?

Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatii de proprietari goe_07 goe_07 Asociatia de proprietari in ianuarie 2011 a obtinut hotarare definitiva si irevocabila prin care obliga proprietarul unui apartament la plata de restante ... (vezi toată discuția)
Executor judecatoresc prejudiciat de asociat MIHAELAX MIHAELAX Buna seara, Dosar executare silita, calitatea de creditor, urmeaza o cerere de executare imobiliara, mobiliara , poprire. Executorul care instrumenteaza ... (vezi toată discuția)
Dovada sediului debitoarei DAIANA_ DAIANA_ Firma X din Bucuresti, da in judecata o alta persoana juridica, din alt judet (ex. Ialomita). Depune actiunea la Judecatoria Urziceni, in ... (vezi toată discuția)