avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Delegatie
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Delegatie

Inspectorii sanitari care detin legitimatie cu care poate sa efectueze control in raza judetului in intervalul normal de lucru (8 ore)mai trebuie sa ceara delegatie pentru a efectua controlulul.Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:30, 17 Decembrie 2013
Intr-adevar, fiecare inspector cu atributii de control trebuie sa aiba si delegatie emisa de catre institutia la care este incadrat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sonometre autorizate cezarionescu cezarionescu Buna ziua. Locuiesc in Petrachioaia Ilfov si avem probleme cu zgomotele de la petreceri. Politia Romana mi-a explicat ca nu au sonometre autorizate cu care ... (vezi toată discuția)
Problema cu o institutie de stat. ContSters61319 ContSters61319 Buna ziua, O sa vorbesc in termeni \"generici\", sper sa fiu inteles. Firma X \"comercializeaza\" produse decontate de o institutie de stat la un pret de ... (vezi toată discuția)
Dreptul la diurna? madalintt madalintt va salut. am si eu cateva nelamuriri in legatura cu acordarea diurnei. mai explicit: lucrez la o firma de distributie si 6-8 zile pe luna am alocata o alta ... (vezi toată discuția)