avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 967 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare apartament cu BCR
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare apartament cu BCR

Buna ziua ,
Am o alta problema pe care cred ca multi au intampinat-o . Am acceptat sa vand un apartament prin prima casa cu BCR . De la data semanrii contractului pana acum sunt 3 saptamani si nu mi-au intrat banii in cont .
Am auzit de la o alta persoana ca banca i-a virat banii in transe in cont si dupa 1 luna si jumatate . Sa inteleg ca bancile au dreptul sa faca ce vor cu banii in acest caz si sa mii vireze cand doresc ele ?
Cum pot sa aflu cine este vinovat de aceast problema ?
ar trebui sa va interesati sa contactati banca...ma surprinde deoarece este prima data cand aud asa ceva...
E putintel cam mult, tineti legatura cu persoana care s-a ocupat de creditul dv., sunati la fond...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se face poprirea pupaza pupaza Daca poate cineva sa-mi raspunda la urmatoarele.Am un credit de nevoi personale la BancPost.De ceva vreme nu l-am mai platit.Am fost data pentru executare ... (vezi toată discuția)
Banca nu imi da pensia pe card, doar de la ghiseu ContSters278009 ContSters278009 Buna ziua. Am un card de pensii la B.C.R. De luna trecuta s-a facut o poprire pe pensie . Casa de pensii m-a instiintat ca 1/3 din pensie se duce la ... (vezi toată discuția)
Banca pentru locuinte laurentiuu laurentiuu In anul 2012 an incheiat cu BCR un contract de economisire-creditare , banca pentru locuinte, BPL, timp de 5 ani .Anul acesta , la expirarea contractului, ... (vezi toată discuția)